Thursday, October 2, 2008

1 Syawal 1429H (bersamaan 1 Oktober 2008)

assalamualaikum...
hmm see me again....hehehehehehe =)
sempena 1 Syawal ni..just nk kongsi peristiwa aper yg berlaku n gambar2 ms hari raya pertama di UNIMAS.... :P
hmm cm bese la...pg2 tuh ak pn call mak ngan abah...mintak ampun kat diorg..huhuh....sedey2....
peh tuh dlm kul 7 terus tgu bas coz nk g solat sunat hr raya kat masjid UNIMAS yg ader kat kampus timur..hmm ak pegi ngan adik2 ku..sape lagi si yanie n kirah.
ramai pe yg x balik ry..penuh gak masjid...
Lepas solat tuh ader jamuan2 sikit...hmm mcm bese lah menu dier...nasi himpit, rendang, nasi minyak n lemang...ok pe...perut ak kenyang...heheheh (^_~)
hmm siap ak bungkus bw blik umah g.. byk giler mkanan yg berlebih..ape lagi,bungkus la...hehehehe...terus balik kolej balik...n tido...~~
x tau nk wat pe....hmm nk kuar pn mgkin esok n lusa...
so, ape yg terjadi esok.. nnti ak share kat sini gak...heheehhe..dont worry... :p

ok..c u d next blog... (^^,)

hmm kat sini nk share gambar yg sempat la ak amik time kitorg mkn2 kat masjid UNIMAS...


kat depan banner UPMU


me with kirah~~


me with yanie~~


sempat g tuh amik gambo di pagi raya kat dlm bas on the way nk g masjid


1 comment:

nur nabil said...

slmt hari raya atus
dah dapat x kad raya aku?
;)