Monday, May 3, 2010

Ku Sudah Jatuh Cinta....Aduhai....

hohohohoho......ak kembali mengganas di sini.....kali nih nk entry pasal gambo kat sebelah nih...haih....mmg skrg ku sudah mula jatuh cinta kepada si dia......sape lagi kan mende yg kat sebelah nih la.. >.<
hmm mmg cantik..plus harga pun "cantik" gak.. tertelan air liur tgok harga dier...pikir 2 3 kali nk beli..huhuhu..kalo ak beli nih, sure mak ngan abah membebel nnti...duit yayasan ak pun x ckup weh nk menampung beli mende nih..tp la nih ak minat giler ngan mende nih.....dah addicted semacam jer....huhhu.....membara jer hati biler tgok org beli..mentang2 la kan kan nye kamera digital tuh dah nk dekat 3 thun..tuh pun dlu time beli..mak ai.....punya mahal....skrg pejam mater jer harga dier...biasa la kan..mende2 mcm nih mmg cepat trun harga....tp siyes la...ak rs mc ader something jer ada kat mende nih...wah..kalo ak dah ada mende nih..mmg tiap2 hari ak snap gambar "anak2" ak (byul ngan geomi ok)....hahahaha...tp agak2 la kan...tgok la harga dlu beb..xpe2..mulai skarang ku ingin memasang impian...sati hari nanti ak akan dapatkan nya gak....tungggu........................... ^^

chow dlu..byk mende nk buat..hahaahhahaa....


p/s: agak2 la kan besday thun nih ada x org nk bg ak mende nih...hehhhehe....atus2....usah la kamu bermimpi di siang hari......haih~

2 comments:

Tigerlovescat said...

me too~ ^_^

hasrul hassan said...

hmmm ... minat fotografi ehh? menarik tu. Skang ni entry level DSLR dah murah, so ramai anak muda dah leh menSENIkan diri dengan lensa kamera.

Ada masa leh tgk blog saya nanti .. mekasih.